Afdelingsbijeenkomsten *update*

*Update*

De afdelingsbijeenkomsten
De volgende afdelingsbijeenkomst is volgende week donderdagavond 30 september, daarna  op 14 oktober en zo verder elke twee weken.
Door de wijzigingen in het coronabeleid van de regering vervalt in ons clublokaal de eis om 1,5 m afstand te houden. Het mondkapje hoeft niet meer gedragen te worden en we kunnen ook weer zelf bij de bar onze koffie of frisdrank halen. Van het RIVM is ons de zekerheid gegeven dat de bezoekers van onze afdelingsbijeenkomsten geen coronatoegangsbewijs hoeven te laten zien.
Iedereen moet natuurlijk wel zijn eigen verantwoordelijkheid kennen t.a.v. besmettingsgevaar. Dus, als je verkouden bent of corona-gerelateerde klachten hebt, kom dan niet of laat je eerst testen. Mocht er onverhoopt toch een besmetting plaats hebben gevonden, dan is het belangrijk dat de GGD iedereen die aanwezig was kan bereiken voor bron- en contactonderzoek. Daarom vragen we iedere bezoeker, lid of niet, om zijn naam, telefoonnummer en e-mailadres in te vullen op de lijst die klaarligt. Die lijst wordt na een paar weken vernietigd als er geen problemen worden gesignaleerd.

Namens het bestuur, Frans PA0FMC, secr. A37, pa0fmc@veron.nl, tel: 0620384196

 

Namens het bestuur,
Frans PA0FMC, secr. A37
pa0fmc@veron.nl
tel: 0620384196