*Update*

De afdelingsbijeenkomsten

De clubavonden kunnen weer beginnen, helaas wel met een aantal beperkende maatregelen zoals:

  • Sluitingstijd om 22.00u tot nader te bepalen datum
  • Corona Toegangs Bewijs verplicht (controle via bijvoorbeeld de QR-code)
  • Vooraf aanmelden via email pa0fmc@veron.nl of telefoon/sms op 06.20.38.41.96 voor een  toegangsnummer: maximaal 20 personen per avond.
  • Niet heen en weer lopen en als je toch moet lopen naar bar of toilet, mondkapje op.

Dit houdt in dat er gebruik moet worden gemaakt van vaste zitplaatsen met 1,5m tussenruimte.

Al met al best vervelende maatregelen, maar we zullen ons er toch aan moeten houden; het alternatief is helemaal geen verenigingsavonden te houden en dat is nog vervelender.

De agenda voor de clubavonden is 3 en 17 februari, 3, 17 en 31 maart en verder iedere donderdag in een oneven week. Luister in ieder geval naar de Rotterdamse Ronde op zondagavond voor eventuele wijzigingen betreffende bovenstaande beperkende maatregelen.

Op 17 februari zal Ernst PA1EJO een lezing houden over “interferentie storing veroorzaakt door PV installaties”; de lezing begint om 20.00u en eindigt om uiterlijk 22.00u.

Op 3 maart vindt de Huishoudelijke Vergadering ( ook bekend als ALV) plaats; tijdens deze vergadering wordt o.a. het bestuur voor het komende verenigingsjaar benoemd. Kandidaten voor een bestuursfunctie kunnen zich tot maximaal 30 minuten voor aanvang van de vergadering aanmelden bij de secretaris.

Dit jaar treedt de voorzitter Ernst PA1EJO statutair af en stelt zich beschikbaar als voorzitter.

Tot ziens en blijf gezond.

73,

Frans PA0FMC, secr A37

pa0fmc@veron.nl
tel: 0620384196