Verkoop avond

Afdelingsbijeenkomsten *update*

*Update*

De afdelingsbijeenkomsten
De volgende afdelingsbijeenkomst is volgende week donderdagavond 30 september, daarna  op 14 oktober en zo verder elke twee weken.
Door de wijzigingen in het coronabeleid van de regering vervalt in ons clublokaal de eis om 1,5 m afstand te houden. Het mondkapje hoeft niet meer gedragen te worden en we kunnen ook weer zelf bij de bar onze koffie of frisdrank halen. Van het RIVM is ons de zekerheid gegeven dat de bezoekers van onze afdelingsbijeenkomsten geen coronatoegangsbewijs hoeven te laten zien.
Iedereen moet natuurlijk wel zijn eigen verantwoordelijkheid kennen t.a.v. besmettingsgevaar. Dus, als je verkouden bent of corona-gerelateerde klachten hebt, kom dan niet of laat je eerst testen. Mocht er onverhoopt toch een besmetting plaats hebben gevonden, dan is het belangrijk dat de GGD iedereen die aanwezig was kan bereiken voor bron- en contactonderzoek. Daarom vragen we iedere bezoeker, lid of niet, om zijn naam, telefoonnummer en e-mailadres in te vullen op de lijst die klaarligt. Die lijst wordt na een paar weken vernietigd als er geen problemen worden gesignaleerd.

Namens het bestuur, Frans PA0FMC, secr. A37, pa0fmc@veron.nl, tel: 0620384196

 

Namens het bestuur,
Frans PA0FMC, secr. A37
pa0fmc@veron.nl
tel: 0620384196

Inschrijven cursus voor N en F *Update*

UPDATE:

De meeste inschrijvers zijn voor de F-Cursus, dus dit type gaat het worden.

In verband met de korte termijn verzoek ik aanstaande cursisten om zich zo spoedig mogelijk in te schrijven via mijn email-adres pa0fmc(at)veron.nl
In de eerste week van september zal ik dan iedereen de zich heeft ingeschreven berichten.
De info over beide cursussen is te vinden op onze website bij de bladwijzer “cursus”.
Alleen de aanvangsdatum van de cursus is nu nog even onzeker in verband met een korte zieken-huis opname ergens in september van mijn persoon, maar dat is niet heel ernstig.
Nog één opmerking: voor de F-cursus is een degelijke kennis van de leerstof van de N-cursus nnodzakelijk om het examen van mei 2022 te kunnen halen.

De dagelijkse Rotterdamse Ronde (aka Corona ronde)

Al sinds we niet meer in de Alexandrijn mogen komen leidt Okko, PH2CV dagelijks een ronde op de Rotterdamse 2m Repeater PI3RTD.

Nu de Alexandrijn vanaf 8 juli weer open mag, en we elkaar dus weer in levende lijve mogen ontmoeten, is het logisch dat hier een eind aan komt.

De laatste ronde zal gehouden worden op woensdag 30 juni a.s.

Zoals altijd: vanaf 20:30 op PI3RTD (145.075/675, 88,5Hz subtoon)

Voor de goede orde: de WEKELIJKSE ronde op zondagavond blijft natuurlijk wel doorgaan.

Virtuele zelfbouw tentoonstelling

Zoals jullie weten is het door Corona niet mogelijk is om fysiek bij elkaar te komen in de Alexandrijn. Tegelijkertijd blijkt dat er door een hoop amateurs stevig door wordt gebouwd en geknutseld.

Normaal gesproken houden we één keer per jaar een zelfbouwtentoonstelling, maar dat is natuurlijk nu ook niet mogelijk.

Daarom is er besloten om een virtuele tentoonstelling te houden op de website.

De link vind je hier: https://a37.veron.nl/zelfbouw/3404-2/

Wil je je creaties aan de wereld tonen, stuur dan minstens één, maar het liefst meerdere foto’s van je project naar de webmaster (zie contact formulier op de website).