Correctie op eerdere aankondiging verkoping

In de laatste PI4RTD ronde is een foutieve datum genoemd voor de volgende verkoping

  • De aangekondigde verkoopavond op 26 mei: deze kan vanwege Hemelvaartsdag niet doorgaan.
  • De clubavond van 12 mei gaat wel door en dan zal de aangekondigde verkoopavond gehouden worden. Er zullen heel veel bakjes met nieuwe en zo goed als nieuwe onderdelen aangeboden worden en heel veel is echt heel veel.
  • De avond van 12 mei is tevens onze enige clubavond in mei.

Met excuses voor de verwarring.

De dagelijkse Rotterdamse Ronde (aka Corona ronde)

Al sinds we niet meer in de Alexandrijn mogen komen leidt Okko, PH2CV dagelijks een ronde op de Rotterdamse 2m Repeater PI3RTD.

Nu de Alexandrijn vanaf 8 juli weer open mag, en we elkaar dus weer in levende lijve mogen ontmoeten, is het logisch dat hier een eind aan komt.

De laatste ronde zal gehouden worden op woensdag 30 juni a.s.

Zoals altijd: vanaf 20:30 op PI3RTD (145.075/675, 88,5Hz subtoon)

Voor de goede orde: de WEKELIJKSE ronde op zondagavond blijft natuurlijk wel doorgaan.

Gezocht: Monacor AGD-2000 toongenerator

Arjan, PA1AO, is op zoek naar het volgende:

Een Monacor toongenerator van 1kHz tot 2MHz, type AGD-2000.

Mocht iemand zo’n apparaat overcompleet hebben staan, neem dan even contact op met Arjan via arjanoste (at) gmail (dot) com

Ronde in tijden van Corona

Allen,

Net zoals tijdens de eerdere lockdown – waarin de afdelingsavonden niet mogelijk waren – zal er weer een dagelijkse PI4RTD ronde worden gehouden, door Okko – PH2CV.

Deze ronde wordt net als de wekelijkse zondagavondronde gehouden via de PI3RTD repeater op 145.675 MHz (met 88,5 Hz subtoon).

De ronde begint om 20:30, en vijf minuten voor de ronde zal PA1RJR in de meeste gevallen in de lucht komen met een telefoonnr. en e-mail adres waar luisteramateurs zich in kunnen melden.

Dit telefoonnr. is 010-2239321, e-mail PA1RJR@veron.nl

Covid-19 update 14 December 2020

Beste mede-amateurs,

Naar aanleiding van de persconferentie van dhr Rutte  over de nieuwe maatregelen met betrekking tot het COVID19-virus zullen wij onze clubavonden in De Alexandrijn moeten opschorten tot na 18 januari 2021. Daardoor zal de Nieuwjaarsreceptie gehouden worden op donderdag 21 januari a.s.

De daaropvolgende clubavonden zijn dan op 4 en 18 februari 2021. Hopelijk gaat de coronaronde van Okko PH2CV in de tussentijd wel door.

Hou vol, wees gegroet en stay safe.

Namens het bestuur,

Frans PA0FMC