Lezing Loop Antenne door PA0NHC op 26 September as (update)

Op 26 september zal OM Nico PA0NHC himself, voorafgaand aan het bouwen van ontvangstloop van LZ1AQ herontwerp PA0NHC, een lezing geven over deze loop, welke bruikbaar is van ongeveer 25 kHz tot 36 MHz en zeer aan te bevelen is indien u, net zoals vele andere hams, woont in een omgeving met veel QRM en moeilijkheden heeft om amateursignalen te ontvangen.
Of om LZ1AQ te citeren: When all other antennas are useless due to a high man-made noise level, this loop proves to be the only useable antenna.
In het Nederlands:
”Indien alle andere antennes onbruikbaar zijn als gevolg van een hoog niveau aan door mensen gemaakte ruis, dan bewijst deze loop de enig bruikbare antenne te zijn.”
De lezing begint omstreeks 20.15u en Nico heeft toegezegd zijn beroemde printjes mee te nemen, welke door de gestoorde amateur ( hi ) met een korting van 10% op deze avond te koop zullen zijn voor € 22,50.
Meer info over de ontvangstloop op Nico’s site: www.pa0nhc.nl

Laatste nieuws van Nico:

ik heb voor 10 setjes printen in voorraad genomen per setje printen :
3x ferriet ringen #31,
2x ferriet ringen #77,
1x stabilisator LM2940-10
2x RJ45 PCB bus.

Die neem ik mee naar de lezing 26 september in Rotterdam, en lever ze aan belangstellenden voor 10 Euro / setje extra. Geen verplichting.
Dat scheelt verzend kosten voor deze nabouwers.

Ik moet ook printjes bijbestellen, want heb nog maar zeer beperkte voorraad.

73’s, Nico