Introductiedag Morse Academy a/b SS ROTTERDAM 3 februari

Verleden jaar is de Morse Academy van start gegaan. Door Corona was destijds de starttijd een aantal keren uitgesteld maar inmiddels heeft met veel succes de eerste groep cursisten de eerste leergang van de Morse Academy afgerond.

Het enthousiasme onder de cursisten is heel groot en ook ons docententeam heeft met ongelofelijk veel plezier de vaardigheid in morsetelegrafie en alle mooie modules uit de cursusmap kunnen presenteren.

Op zaterdag 3 februari a.s. organiseren wij een openingsdag voor de tweede leergang aan boord van het ss Rotterdam. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende kennismaking met de Morse Academy, het lesprogramma, de docenten en ook oud-cursisten die u alles kunnen vertellen over wat zij geleerd hebben. Ook u kunt leren seinen en opnemen en meer te weten komen over alles met betrekking tot de morse telegrafie!

De Morse Academy is een stichting en kent geen winstoogmerk. Doel is om de cursisten opnemen en seinen in Morse te leren maar ook alles rond het immateriële culturele erfgoed dat Morse is in Nederland. Wij bieden daarvoor een breed lespakket.

Nieuwsgierig? Meld u vrijblijvend aan voor de openingsdag op zaterdag 3 februari om 10:00 uur via info@morseacademy.org. Wij weten zeker dat u een leuke dag zult hebben en hopen dat u instapt als cursist! Het doorsturen van deze uitnodiging mag en het aanmelden van geïnteresseerden is natuurlijk mogelijk.

Namens het bestuur en docenten,

Edward Neef / PE1EEF

Voorzitter Stichting Morse Academy a/b SS Rotterdam