Landelijke open dagen bij de radioamateur

Van 22 tot en met 30 april zijn de landelijke Open Dagen bij de Radioamateur. Iedereen kan hieraan meedoen, als afdeling, contest- of interessegroep en zelfs individueel, zolang er maar leden van de VERON betrokken zijn bij de organisatie.

Het doel van de landelijke Open Dagen bij de Radioamateur is het te laten zien waarom de vrijetijdsbesteding van de radioamateur zo boeiend is. Iedereen die meedoet aan de landelijke Open Dagen bij de Radioamateur is geheel vrij om deze dagen zelf in te vullen. Zo kan men zelf kiezen welke facetten van amateurradio aan de bezoekers gedemonstreerd Worden.

De PR-Commissie heeft de afgelopen periode gewerkt aan het promotiemateriaal voor deze dagen;

  • Er is voor deze gelegenheid een speciale krant in de maak die boordevol staat met artikelen over amateurradio, de radioamateur en de VERON.
  • Er komen posters beschikbaar die op diverse plaatsen opgehangen kunnen worden. Op de posters is ruimte beschikbaar om zelf de datum, tijd en locatie in te vullen.
  • Een landelijk persbericht aan de vak- en hobbybladen is reeds verstuurd en ook de landelijke media radio, tv en grote dagbladen zullen binnenkort een persbericht ontvangen.
  • Voor de lokale media is en standaard persbericht gemaakt die door de afdeling- of contestgroep zelfverstuurd kan worden naar de lokale media. Hier dient men alleen nog de activiteit, datum, tijd en locatie aan toe te voegen.
  • Er is gewerkt aan een checklist, die u alvast een stuk op weg helpt om een activiteit te organiseren.
  • Op de VERON website komt een speciale pagina waarop te zien is welke afdelingen meedoen en wat deze organiseren.

Doen jullie ook mee aan het promoten van amateurradio en de VERON?

Meld je dan zo snel mogelijk aan bij de Secretaris VERON PR-Commissie (secretaris.prc@veron.nl). Geef ook aan welke activiteitjullie willen gaan organiseren. Aanmelden kan tot 1 april (eerder mag ook).

 

73

Johan Jongbloed, PA3JEM

a.i. Voorzitter PR-Commissie